laupäev, 12. märts 2016

Aeg


Aeg see kulgeb vaikselt, hmm..mulle tundub, et aeg see hoopis tõttab kuhugi. See on huvitav, et mida aeg edasi, seda kiiremini tundub aeg mööduvat. Seda on muidugi selgitatud teooriaga, kus väikesele lapsele tundub aeg aeglasemat mööduvat seetõttu, et tal on vähem mälestusi, milletõttu ta tajub ka aja möödumist aeglasemalt

Me ei saa öelda ajale stopp kui me tahaks pisut hinge tõmmata, aeg käib ikka omasoodu. Ajast tuleb võtta kõik, mis võtta annab või ära maga oma elu maha on need üldtundud mõttekäigud. See peaks inimesi tegutsema panema ja kui mõtled, et oh aega on maa ja ilm, siis mingi hetk võid avastada, et need hetked on möödunud. Aga samas võib tunnetada, et selle kiire elutempo juures tuleks vahel võtta aeg maha, sest aeglasemalt liikudes võid sa hoopis rohkem elust rõõmu tunda.

Mida me siin elus taga ajame? Kõik mida me tegelikult vajame on olemas nüüd ja praegu, hinnakem seda, mis meil on...mitte seda, mis võiks olla. Aja kasutust saame ise reguleerida ja seetõttu kasutage seda oma äranägemise järgi - kohustused võtavad küll oma aja, aga ka kõigeks muuks on tegelikult aega, see on suhtumise küsimus, kas klaas on pooltäis või tühi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar